Joomlapartner, alles voor uw Joomla! website

joomla-2Joomlapartner is sinds 2001 (Joomla heette nog Mambo) specialist in het ontwerpen, onderhouden, migreren en hosten van Joomla! websites.
Joomla! is een uitstekend Content Management Systeem (CMS) waarmee u zelf de inhoud van uw website kunt beheren en aanpassen.
Met behulp van dit online softwarepakket kunt u op eenvoudige wijze uw website beheren.U kunt Joomla! gebruiken voor een eenvoudige website of intranet, maar ook voor complexe bedrijfsapplicaties, zoals een webwinkel of een verenigings website.
Joomlapartner werkt graag samen met u aan uw nieuwe website.

Lees meer over Joomla!

Diabetes op School

Diabetes op School 
Naam: Diabetes op School
Doel: Het opzetten van een informatieve website voor ouders, leerkrachten en verzorgers met betrekking tot diabetes. Voor ouders bevat deze site informatie en tips over hoe zij hun kind met diabetes goed voorbereid naar school kunnen laten gaan. Leerkrachten en begeleiders worden geadviseerd over wat zij kunnen en mogen doen voor kinderen met diabetes. Diabetesopschool.nl is een initiatief van het Platform Wereld Diabetes Dag. De template is voor Joomla! gebouwd op basis van een aangeleverd ontwerp.
Techniek:
  • Content Management Systeem Joomla!
Website: www.diabetesopschool.nl
  Joomla!Partner verzorgt voor deze website: installatie, configuratie, template ontwikkeling, hosting, onderhoud en updates.
powered_joomla