Joomlapartner, alles voor uw Joomla! website

joomla-2Joomlapartner is sinds 2001 (Joomla heette nog Mambo) specialist in het ontwerpen, onderhouden, migreren en hosten van Joomla! websites.
Joomla! is een uitstekend Content Management Systeem (CMS) waarmee u zelf de inhoud van uw website kunt beheren en aanpassen.
Met behulp van dit online softwarepakket kunt u op eenvoudige wijze uw website beheren.U kunt Joomla! gebruiken voor een eenvoudige website of intranet, maar ook voor complexe bedrijfsapplicaties, zoals een webwinkel of een verenigings website.
Joomlapartner werkt graag samen met u aan uw nieuwe website.

Lees meer over Joomla!

Voetbalvereniging Oude Maas Poortugaal

Voetbal Vereniging Oude Maas 
Naam: Website Voetbalvereniging Oude Maas
Doel: Opzetten van een nieuwe Joomla! website op basis van Joomla! 1.5 series. Tevens is er een nieuwe template vervaardigd. De bestaande website werkte nog onder Joomla! 1.x series die vanaf 22 juli 2009 niet meer ondersteund wordt. Er is wederom gebruik gemaakt van Joomla! als content management systeem. Hier is onder andere voor gekozen om het werken in de website gebruiksvriendelijker te maken.
Heeft u nog een Joomla! website die onder Joomla! 1.x series draait en u moet migreren?
Neem dan contact met ons op!
Techniek:
  • Content Management Systeem Joomla!
Website: www.vvoudemaas.nl
  Joomla!Partner verzorgt voor deze website: installatie, configuratie, template ontwikkeling, hosting, onderhoud en updates.
powered_joomla