Joomlapartner, alles voor uw Joomla! website

joomla-2Joomlapartner is sinds 2001 (Joomla heette nog Mambo) specialist in het ontwerpen, onderhouden, migreren en hosten van Joomla! websites.
Joomla! is een uitstekend Content Management Systeem (CMS) waarmee u zelf de inhoud van uw website kunt beheren en aanpassen.
Met behulp van dit online softwarepakket kunt u op eenvoudige wijze uw website beheren.U kunt Joomla! gebruiken voor een eenvoudige website of intranet, maar ook voor complexe bedrijfsapplicaties, zoals een webwinkel of een verenigings website.
Joomlapartner werkt graag samen met u aan uw nieuwe website.

Lees meer over Joomla!

Schumann LED Systems BV

Schumann-LED-Systems-BV 
Naam: Schumann LED Systems BV
Doel: In samenwerking met WellDotCom heeft Joomla!Partner de website voor Schumann LED Systems gebouwd. De website is voorzien van een nieuw ontwikkelde template. Daarnaast is gebruik gemaakt van een vertaalcomponent om de verschillende producten per taal te kunnen bekijken. Joomla!Partner heeft het complete content management voor deze website verzorgt; vanwege een beurs in Duitsland moest de website binnen 4 dagen compleet gerealiseerd worden. De website van Schumann Energy Management BV wordt ook door Joomla!Partner onderhouden en gehost.
Techniek:
  • Content Management Systeem Joomla!
Website: www.schumann.nu
  Joomla!Partner verzorgt voor deze website: installatie, configuratie, template ontwikkeling, hosting, onderhoud en updates.
powered_joomla