Joomlapartner, alles voor uw Joomla! website

joomla-2Joomlapartner is sinds 2001 (Joomla heette nog Mambo) specialist in het ontwerpen, onderhouden, migreren en hosten van Joomla! websites.
Joomla! is een uitstekend Content Management Systeem (CMS) waarmee u zelf de inhoud van uw website kunt beheren en aanpassen.
Met behulp van dit online softwarepakket kunt u op eenvoudige wijze uw website beheren.U kunt Joomla! gebruiken voor een eenvoudige website of intranet, maar ook voor complexe bedrijfsapplicaties, zoals een webwinkel of een verenigings website.
Joomlapartner werkt graag samen met u aan uw nieuwe website.

Lees meer over Joomla!

Delftsche Schoolvereeniging

Delftsche-Schoolvereeniging_1291199407773 
Naam: Delftsche Schoolvereeniging
Doel: De oude website op basis van OpenCms was sterk verouderd en ingewikkeld up to date te houden voor de medewerkers van de school. De nieuwe website bied een frisse uitstraling en is zeer eenvoudig up to date te houden. De website maakt gebruik van een bestaande template; daarnaast is deze website voorzien van een uitgebreid rechtensysteem (ACL) voor de verschillende gebruikersgroepen. De website voor de naschoolse opvang wordt op dit moment ontwikkeld, Joomla!Partner gaat ook deze website bouwen.
Techniek:
  • Content Management Systeem Joomla!
Website: www.dsv-delft.nl
  Joomla!Partner verzorgt voor deze website: installatie, configuratie, template ontwikkeling, hosting, Joomla! gebruikerscursus, onderhoud en updates.
powered_joomla