Joomlapartner, alles voor uw Joomla! website

joomla-2Joomlapartner is sinds 2001 (Joomla heette nog Mambo) specialist in het ontwerpen, onderhouden, migreren en hosten van Joomla! websites.
Joomla! is een uitstekend Content Management Systeem (CMS) waarmee u zelf de inhoud van uw website kunt beheren en aanpassen.
Met behulp van dit online softwarepakket kunt u op eenvoudige wijze uw website beheren.U kunt Joomla! gebruiken voor een eenvoudige website of intranet, maar ook voor complexe bedrijfsapplicaties, zoals een webwinkel of een verenigings website.
Joomlapartner werkt graag samen met u aan uw nieuwe website.

Lees meer over Joomla!

1 minute reading time (188 words)

Joomla 2.5.17 vrijgegeven

Joomla 2.5.17 vrijgegeven

Joomla! 2.5Het Joomla project heeft Joomla 2.5.17 vrijgegeven. Joomla 2.5.17 is een onderhoudsrelease en lost diverse bugs en problemen op.

 

De meest opmerkelijke zijn:

  • Registratie emails in meertalige websites
  • De 2.5.14 en 2.5.16 update problemen
  • Recaptcha is bijgewerkt nadat deze door een Google API update niet meer werkte

Het doel van het Production Leadership Team (PLT) is om regelmatig updates ter beschikking te stellen aan de Joomla community. Leer meer over de Joomla ontwikkelingen op de ontwikkelaars site.

Download de Nederlandstalige Joomla 2.5.17 met voorbeelddata in onze downloadsectie. Je vindt daar dan ook aparte taalpakketten voor zowel de frontend als de backend en de tinyMCE tekstverwerker, en de pakketten voor het updaten van Joomla 2.5.x naar versie 2.5.17.

Het update proces is erg eenvoudig. Het is mogelijk om vanuit de backend van je Joomla site up te daten naar Joomla 2.5.17. Ga daarvoor naar Componenten -> Joomla Update. In dit scherm zie je de update informatie en klik je op "Installeer de update", waarna de Joomla sites automatisch zal worden bijgewerkt.

Statistieken voor de 2.5.17 release periode
Joomla 2.5.17 bevat 19 bug fixes voor meldingen in de bug tracker.

De verschillende Joomla versies uitgelegd in een v...
Joomla 3.2.1 vrijgegeven

Gerelateerde berichten

 

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven. Wees de eerste die een reactie geeft
Gast
vrijdag 03 april 2020

Captcha afbeelding