Joomla 3.2.2 vrijgegeven

joomla-32Het Joomla! project en de community heeft vandaag Joomla 3.2.2 is vrijgegeven. In deze release worden een groot aantal problemen en bugs verholpen.

Als je op dit moment gebruikt maakt van Joomla 3.2 wordt er aangeraden om direct naar Joomla 3.2.2 te updaten via de ingebouwde Joomla-updater of door gebruik te maken van de beschikbare downloads. Voor gebruikers van andere versies uit de Joomla 3.x serie wordt een update aanbevolen bij de volgende passende gelegenheid die je daarvoor hebt.

Wat is er nieuw in Joomla 3.2.2?
Dankzij de bijdrages en het harde werk van 30 verschillende vrijwilligers zijn er meer dan 55 bugs opgelost met de 3.2.2 release van het Joomla! CMS.

Het doel van het Production Leadership Team (PLT) is om regelmatig updates ter beschikking te stellen aan de Joomla community.

Welke bugs zijn er verholpen in Joomla 3.2.2?
Dankzij het harder werk van de Joomla Bug Squad en andere vrijwilligers zijn er meer dan 55 bugs verholpen sinds de vrijgave van Joomla 3.2.1! Voor een overzicht ga je naar: http://developer.joomla.org/version-3-2-2-release-notes.html