2 minutes reading time (326 words)

Joomla! 3.4.0 vrijgegeven

Joomla! 3.4.0 vrijgegeven

Het Joomla project heeft Joomla 3.4.0 vrijgegeven.

Joomla 3.4.0 is nieuwe release en introduceert enkele nieuwe mogelijkheden in het CMS, zoals een verbeterde techniek om modules via de voorkant te bewerken, het ontkoppelen van het weblinkscomponent, het integreren van composer, de nieuwe Google reCaptcha en veiligheidsverbeteringen door het implementeren van een Upload Shield dat onveilige uploads kan herkennen door het controleren van de bestandsnaam en de inhoud van het bestand.

joomla34

Opmerking:

Om technische redenen is de functie installeren via web momenteel gedeactiveerd. Er wordt aan gewerkt om dit er weer zo snel mogelijk in terug te krijgen. Als je in de tussentijd extensies nodig hebt, kun je die vinden op de Joomla Extensions Directory.

Meteen updaten naar Joomla! 3.4.0?

Sinds Joomla! 3.4.0 is vrijgegeven hebben meerdere websitebeheerders hun website geupdate naar deze nieuwste versie. De update is bij veel websites probleemloos gegaan. Desondanks adviseren we je om voor je gaat updaten een backup van je website te maken; het lijkt erop dat de update in sommige gevallen de functionaliteit van modules en templates beinvloed.

Wat is de status van Joomla! CMS 2.5?

Op 31 december 2014 is er een einde gekomen aan de officiële ondersteuning van Joomla! 2.5. Dat betekent dat er geen updates voor Joomla! 2.5 beschikbaar worden gesteld wat tevens inhoud dat er geen veiligheidsupdates en reparaties meer worden gemaakt en aangeboden door het Joomla! Project voor Joomla! 2.5
Het is erg belangrijk dat websites die nu nog op Joomla! 2.5 draaien worden geupdate naar Joomla! 3.x.

Vanwege een probleem met de update component kunnen gebruikers die Joomla! versie 3.2.6 of 3.3.5 draaien helaas niet via de update component updaten naar de nieuwe versie; deze gebruikers moeten de update handmatig uitvoeren via extensiebeheer. 

Bent u nog in het bezit van een Joomla 1, Joomla 1.5 of Joomla 2.5 website én u durft de upgrade naar Joomla 3.4 niet aan, neem dan contact met ons op; wij zorgen na inventarisatie van uw huidige Joomla installatie voor een passend aanbod.

Akkoord bouw nieuwe Joomla website voor bouwrecht-...
Website Danielle Braun opgeleverd

Gerelateerde berichten

 

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven. Wees de eerste die een reactie geeft
Gast
maandag 06 april 2020

Captcha afbeelding