Joomlapartner, alles voor uw Joomla! website

joomla-2Joomlapartner is sinds 2001 (Joomla heette nog Mambo) specialist in het ontwerpen, onderhouden, migreren en hosten van Joomla! websites.
Joomla! is een uitstekend Content Management Systeem (CMS) waarmee u zelf de inhoud van uw website kunt beheren en aanpassen.
Met behulp van dit online softwarepakket kunt u op eenvoudige wijze uw website beheren.U kunt Joomla! gebruiken voor een eenvoudige website of intranet, maar ook voor complexe bedrijfsapplicaties, zoals een webwinkel of een verenigings website.
Joomlapartner werkt graag samen met u aan uw nieuwe website.

Lees meer over Joomla!

2 minutes reading time (394 words)

MKB maakt weinig gebruik van de mogelijkheden tot online vindbaarheid

MKB maakt weinig gebruik van de mogelijkheden tot online vindbaarheid

Ondernemers in het MKB benutten de mogelijkheden om online vindbaar te zijn nog veel te weinig. 25% van de websites van MKB'ers is ouder dan vijf jaar en 57% is niet geoptimaliseerd voor zoekmachines of mobiele applicaties. Met als gevolg dat deze sites slecht vindbaar zijn. Dat blijkt uit de tweede editie van de MKB Online Monitor, het halfjaarlijks onderzoek uitgevoerd door TNS Nipo.

Uit de MKB Online Monitor bleek in juli 2013 dat 37% van het MKB binnen 2 jaar wilde investeren in een nieuwe website. Deze trend zet door: "Niet alleen zien wij dat de vervangingsvraag voor websites nog steeds hoog is en groeit (47%). We zien ook een duidelijke verschuiving naar een professionelere aanpak". Van de ondernemers die de intentie hebben hun website te vervangen, geeft 38% aan de website uit te besteden aan een commerciële partij. "Daarnaast zien we dat minder ondernemers 'het neefje of een kennis' vraagt om hun site te bouwen. Dat is nu nog maar 18% en uit de MKB Online Monitor blijkt dat dit verder zal dalen naar 11% in de komende 2 jaar.

online vindbaarheidOnline bedrijfsprofielen vaak onvolledig
Uit de MKB Online Monitor blijkt ook dat ondernemers nog weinig actief zijn met bedrijfsprofielen op verschillende bedrijvensites zoals LinkedIn en Facebook. Het gevolg is dat MKB'ers via deze platformen nog onvoldoende online zichtbaar zijn of dat er een divers beeld van een MKB-bedrijf ontstaat. Zo wordt bijvoorbeeld de dienstverlening op de ene website wel uitvoerig beschreven terwijl deze op een andere website onderbelicht is.

"Ondernemers zoeken advies en ondersteuning als het gaat om online vindbaarheid. Zij vinden het lastig een keuze te maken uit de verschillende platformen waarop ze gevonden kunnen worden door nieuwe klanten. Google Places wordt bijvoorbeeld nog maar door 7% van de ondernemers actief ingezet om online gevonden te worden. Terwijl bijna de helft (48%) van de Nederlanders via Google naar bedrijfsinformatie zoekt." 

Bent u met uw bedrijf of instelling toe aan een nieuwe moderne website? Joomlapartner is hierin de juiste partij voor u.

U kunt Joomlapartner voor het complete online presence traject inschakelen, van de bouw van de complete website tot het ontwikkelen van een template op basis van uw huisstijl. Ondersteuning voor de gebruiker (s) van de website organiseren wij in de vorm van een basiscursus werken met Joomla. 

Joomlapartner kan uw website prima hosten op onze eigen servers, Joomlahostingsupport kunt u hier vinden.

Website camping domaine des messires opgeleverd
Groot aantal Joomla, WordPress en Drupal websites ...

Gerelateerde berichten

 

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven. Wees de eerste die een reactie geeft
Gast
donderdag 02 april 2020

Captcha afbeelding