De vorige website van onze school (Delftsche Schoolvereeniging) was aan vervanging toe. Wat we met de nieuwe website wilden was vooral dat er makkelijk in te werken was zodat we zelf de inhoud konden bijhouden.

De keuze viel op Joomlapartner en we zijn er reuze blij mee!

Het kostte voor mij als leek veel tijd en energie om thuis te raken in de wereld van websites, maar Joomlapartner stond altijd klaar voor hulp.

Problemen werden altijd dezelfde dag nog opgelost via de online helpdesk of telefonisch.

De huidige website is fris, duidelijk en vooral helemaal up-to-date.

Trudy Rotteveel,

Delftsche Schoolvereeniging.

Sinds de samenwerking met Joomlapartner heb ik veel geleerd over het maken van websites in Joomla, over webhosting, over extensies, plugins en modules. Vóór de samenwerking was dat voor mij onbekend terrein. Joomlapartner ondersteunt mij daarin technisch, inhoudelijke en geeft mij tips over het koppeling met Twitter, Bloggen en Facebook. Joomlapartner is praktisch in de benadering, goed bereikbaar en reageert snel; Joomlapartner is daarnaast zeer flexibel in de samenwerking en levert maatwerk.

Sinds jaren maak ik gebruik van de ICT-diensten van Joomlapartner uit Soest. Joomlapartner heeft twee keer mijn site www.belbos.nl naar tevredenheid, gebouwd en aangepast. (Dit na veel overleg via e-mail en telefonisch verkeer).

Frans Bos, belbos.

Joomlapartner heeft voor mijn eenmanszaak in training en managamentadvies een site ontworpen. Opvallend was dat men aan een half woord genoeg had om te snappen wat ik wilde. De site was super snel af en ziet er zeer verzorgd uit.

De hosting verloopt probleemloos. Voor kleine wijzigingen is Joomlapartner altijd bereikbaar en de wijzigingen worden direct uitgevoerd
Ook prettig: Joomlapartner heeft de gave om mij als digibeet in simpele bewoordingen de ingewikkelde techniek achter het systeem uit te leggen. Mijn tweede website die ik binnenkort wil laten draaien gaat beslist weer door Joomlapartner verzorgd worden.

Danielle Braun,

training, advies, dagvoorzitterschap www.daniellebraun.nl