Joomlapartner, alles voor uw Joomla! website

joomla-2Joomlapartner is sinds 2001 (Joomla heette nog Mambo) specialist in het ontwerpen, onderhouden, migreren en hosten van Joomla! websites.
Joomla! is een uitstekend Content Management Systeem (CMS) waarmee u zelf de inhoud van uw website kunt beheren en aanpassen.
Met behulp van dit online softwarepakket kunt u op eenvoudige wijze uw website beheren.U kunt Joomla! gebruiken voor een eenvoudige website of intranet, maar ook voor complexe bedrijfsapplicaties, zoals een webwinkel of een verenigings website.
Joomlapartner werkt graag samen met u aan uw nieuwe website.

Lees meer over Joomla!

1 minute reading time (169 words)

Veiligheidsrelease: Joomla 2.5.16 vrijgegeven

Veiligheidsrelease: Joomla 2.5.16 vrijgegeven

Joomla! 2.5Het Joomla project heeft Joomla 2.5.16 vrijgegeven. Joomla 2.5.16 lost drie kritische problemen op die gemeld zijn na de vrijgave van Joomla 2.5.15 eerder vandaag.

Voor Joomla 2.5.15 gebruikers die niet kunnen updaten naar Joomla 2.5.16 via het Joomla update component is er een patch beschikbaar die geinstalleerd kan worden via het Joomla Extensiebeheer.

Joomla 2.5.15/2.5.16 is een veiligheidsrelease die drie veiligheidsproblemen verhelpt. Het doel van het Production Leadership Team (PLT) is om regelmatig updates ter beschikking te stellen aan de Joomla community. Leer meer over de Joomla ontwikkelingen op de ontwikkelaars site.

Het update proces is erg eenvoudig. Het is mogelijk om vanuit de backend van je Joomla site up te daten naar Joomla 2.5.16. Ga daarvoor naar Componenten -> Joomla Update. In dit scherm zie je de update informatie en klik je op "Installeer de update", waarna de Joomla sites automatisch zal worden bijgewerkt. Volledige update instructies zijn hier te vinden.

Statistieken voor de 2.5.16 release periode:

Joomla 2.5.16 bevat 3 verholpen veiligheidsprobleem en 32 overige bug fixes.

Joomla basiscursus vor Rotterdam
Joomla 3.2.0 vrijgegeven

Gerelateerde berichten

 

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven. Wees de eerste die een reactie geeft
Gast
donderdag 02 april 2020

Captcha afbeelding