Joomla! diensten

Buiten de standaard Joomla! diensten kan Joomlapartner zorgen voor ondersteuning en hulp bij aanverwante zaken die uw nieuwe Joomla! website aangaan.
U wilt gevonden worden in zoekmachines, u wilt weten wat bezoekers op uw website doen en of ze vinden waar ze naar zoeken. Uw website is onderhevig aan verandering, u kunt zorgen voor een dynamische website die aansluit op de wensen van uw doelgroep.
U wilt kunnen analyseren of uw website uw bedrijf of instelling op de juiste manier weergeeft, Joomlapartner kan u daarbij van dienst zijn.

Ik wil meer informatie over Joomla! diensten

Website statistieken & analyse

Website statistieken en analyse van uw Joomla! website zijn belangrijke tools om te (blijven) controleren of uw Joomla! website goed bezocht wordt en waar uw bezoekers naar zoeken. Nog belangrijker: vinden uw bezoekers wel wat u op uw website aanbied?

Om deze gegevens op een duidelijke manier op te kunnen roepen kan Joomlapartner voor u Google Analytics in uw Joomla! website integreren.

chart-googleWat is Google Analytics?
Google Analytics is de zakelijke webanalyse-oplossing die u het juiste inzicht verschaft in uw websiteverkeer en marketingeffectiviteit. Krachtige, flexibele en gemakkelijk te gebruiken functies stellen u in staat uw verkeersgegevens op geheel nieuwe wijze weer te geven en te analyseren. Met Google Analytics bent u beter voorbereid om advertenties te schrijven die beter getarget zijn, om uw marketinginitiatieven te versterken en websites te maken die meer opleveren.

Naast het meten van traffic kan men ook kijken waar bezoekers vandaan komen, met welke zoekwoorden ze op de website terecht zijn gekomen, welke browser er wordt gebruikt en ga zo maar door. Het is een zeer uitgebreid programma welke ook de resultaten van de Google AdWords campagnes kan laten zien indien u daar gebruik van maakt.