Joomla! diensten

Buiten de standaard Joomla! diensten kan Joomlapartner zorgen voor ondersteuning en hulp bij aanverwante zaken die uw nieuwe Joomla! website aangaan.
U wilt gevonden worden in zoekmachines, u wilt weten wat bezoekers op uw website doen en of ze vinden waar ze naar zoeken. Uw website is onderhevig aan verandering, u kunt zorgen voor een dynamische website die aansluit op de wensen van uw doelgroep.
U wilt kunnen analyseren of uw website uw bedrijf of instelling op de juiste manier weergeeft, Joomlapartner kan u daarbij van dienst zijn.

Ik wil meer informatie over Joomla! diensten

Website ontwikkeling

Een website moet uw imago vertegenwoordigen, uw klanten aanspreken en nieuwe klanten aantrekken. Het is een verlenging van uw bedrijf en niet meer weg te denken uit de wereld van vandaag waarin het internet een steeds belangrijkere plaats inneemt. Daardoor zullen uw bezoekers professionele eisen aan uw website stellen.
Ook moet er een logische structuur in de website zitten, met een overzichtelijk geheel.

Websites kunnen verschillende opgebouwd zijn:

  • Ontwerpen waarbij een online-dienst wordt aangeboden: de functionaliteit staat centraal.
  • Ontwerpen waarbij een product of dienst aangeboden wordt: de 'look-and-feel' en de 'experience' staan centraal.

Bij het ontwerpen van een website zullen Joomlapartner en u een degelijke voorbereiding doorlopen om zo de juiste combinatie van bovenstaande ontwerpen te vinden.

Joomlapartner zorgt dat u uw uw doel op internet bereikt. Daarbij wordt een onderscheidend, toepasbaar en stijlvol ontwerp geleverd.

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op om uw mogelijkheden te bespreken.

Voor ons portfolio kijk u hier.