Joomla! oplossingen

Uw Joomla! website is een feit maar toch mist er nog iets. U wilt bijvoorbeeld een actuele blog op uw website plaatsen of reclamecampagnes voeren via banners.
Een nieuwsbrief voor geïnteresseerden en/of klanten is een prima medium om mensen op de hoogte te brengen én te houden over de activiteiten die u op uw website laat zien. Daarnaast maken websites gebruik van een community forum voor bijvoorbeeld ondersteuning van uw produkt of dienst. Joomlapartner kan u hierin prima adviseren en de oplossing van uw keuze implementeren.

Ik wil een Joomla! oplossing

Online Helpdesk

De medewerkers van Joomlapartner weten als geen ander hoe belangrijk het kan zijn wanneer u snel antwoord wilt op een vraag of een probleem wilt melden. Joomlapartner heeft hiervoor een Helpdesksysteem geïnstalleerd.

helpdeskVia Live Support kunt u snel een realtime chatverbinding leggen met onze helpdesk. Of het nu gaat om een administratieve vraag, een storingsmelding of een vraag voor onze verkoopafdeling, u heeft direct contact en wij kunnen u, indien mogelijk, direct antwoorden.

U kunt dit systeem direct gebruiken door aan de rechterzijde op de afbeelding te klikken, in de afbeelding ziet u of wij online of offline zijn. Wanneer wij offline zijn kunt u een bericht voor ons achterlaten.

Joomlapartner: op alles voorbereid!