Joomla! oplossingen

Uw Joomla! website is een feit maar toch mist er nog iets. U wilt bijvoorbeeld een actuele blog op uw website plaatsen of reclamecampagnes voeren via banners.
Een nieuwsbrief voor geïnteresseerden en/of klanten is een prima medium om mensen op de hoogte te brengen én te houden over de activiteiten die u op uw website laat zien. Daarnaast maken websites gebruik van een community forum voor bijvoorbeeld ondersteuning van uw produkt of dienst. Joomlapartner kan u hierin prima adviseren en de oplossing van uw keuze implementeren.

Ik wil een Joomla! oplossing

CMS

Een content-beheersysteem of ContentManagementSysteem is een web-applicatie die het mogelijk maakt dat mensen op een eenvoudige manier, zonder technische kennis, documenten en gegevens op internet kunnen publiceren.

Als afkorting wordt ook wel CMS gebruikt, naar het Engelse Content Management System. Een functionaliteit van een CMS is dat gegevens zonder lay-out (als platte tekst) kunnen worden ingevoerd, terwijl de gegevens worden gepresenteerd aan bezoekers van uw website met een vaste lay-out door toepassing van een grafisch ontwerp.

Met andere woorden: met behulp van een CMS kunt uzelf ten alle tijden, vanuit de gehele wereld de inhoud van uw website bijwerken.

Joomlapartner levert u een passend en op maat gemaakt gebruiksvriendelijk CMS op basis van Joomla! Doordat wij  'open source' software inzetten, kunnen wij u snel en voordelig een geschikt CMS leveren. 

Joomla!