Joomla! oplossingen

Uw Joomla! website is een feit maar toch mist er nog iets. U wilt bijvoorbeeld een actuele blog op uw website plaatsen of reclamecampagnes voeren via banners.
Een nieuwsbrief voor geïnteresseerden en/of klanten is een prima medium om mensen op de hoogte te brengen én te houden over de activiteiten die u op uw website laat zien. Daarnaast maken websites gebruik van een community forum voor bijvoorbeeld ondersteuning van uw produkt of dienst. Joomlapartner kan u hierin prima adviseren en de oplossing van uw keuze implementeren.

Ik wil een Joomla! oplossing

Blog

Bedrijven en organisaties kunnen nu eenvoudig en snel (binnen 10 dagen) de voordelen van weblogs (blogs) ontdekken.

Waarom een blog?
Met een blog kunt u op een moderne, effectieve en efficiënte wijze intern en/of extern communiceren. Een blog biedt u uitstekende mogelijkheden voor een doelgerichte dialoog met uw doelgroepen, voor vergroting van uw naamsbekendheid en voor het opbouwen en versterken van uw imago. U kunt een blog ook inzetten als intranet en voor intern kennismanagement.

Wat kunt u met een blog in de praktijk?
Op de blog, die in uw eigen huisstijl gebouw wordt, kunt u berichten plaatsen over diverse onderwerpen en foto's en video's toevoegen. Verder kunt u enquêtes houden en legio andere toepassingen doen. U heeft daarbij zelfs de keuze of u de lezers wel of niet wil laten reageren op uw berichten.