Joomla! oplossingen

Uw Joomla! website is een feit maar toch mist er nog iets. U wilt bijvoorbeeld een actuele blog op uw website plaatsen of reclamecampagnes voeren via banners.
Een nieuwsbrief voor geïnteresseerden en/of klanten is een prima medium om mensen op de hoogte te brengen én te houden over de activiteiten die u op uw website laat zien. Daarnaast maken websites gebruik van een community forum voor bijvoorbeeld ondersteuning van uw produkt of dienst. Joomlapartner kan u hierin prima adviseren en de oplossing van uw keuze implementeren.

Ik wil een Joomla! oplossing

Online community

Een website is vaak gericht op een bepaalde groep mensen: veelal mensen met eenzelfde interesse, soortgelijke vragen en de daarbij komende uiteenlopende kennis.

Het internet heeft zich reeds bewezen een zeer goed medium te zijn om mensen met behulp van een community (forum) met elkaar in contact te brengen.

Daarbij kan de gebruiker zelf bepalen of hij anoniem blijft, waardoor het drempelverlagend werkt om communities te bezoeken. Zeer veel informatie die op internet is gepubliceerd door website-bezoekers is ook ook beschikbaar voor iemand die zichzelf niet direct kenbaar wil maken. Dit maakt het internet een zeer krachtig medium om informatie te verspreiden. Internet draagt in grote mate bij aan de huidige snelle ontwikkelingen in de wereld.
Wanneer u zelf een web-community opzet, kunt u zeer veel informatie werven. Uw (potentiële) klanten zijn binnen handbereik en hun eisen, wensen en motivaties worden goed kenbaar.

Een succesvolle community opzetten is een vak apart en vergt gedegen inzicht. Er zal een mix van gebruikers ontstaat, anoniem en geregistreerd, die informatie met elkaar delen. Het is de kunst invloed op hen en de onderwerpen uit te oefenen, die de community vestigt. Joomlapartner bezit alle scholing en instrumenten om dat te realiseren.

Joomlapartner werkt onder andere met forumsoftware van Vbulletin, Simple Machines, PHPBB en Invision Power Board, ook andere forumsoftware kunnen wij voor u inregelen en configureren.

Diverse grote bedrijven hebben al communities opgezet, om op die wijze mensen een bepaalde affiniteit met het product te geven. Vooral de jongere generaties hebben bepaalde verwachtingen van internetmogelijkheden rondom 'hun merk'.

Joomlapartner ontwikkelt en adviseert, en biedt daarbij een maatwerk-systeem dat uw community van de grond krijgt.

vbulletinsmfphpbbipb