Joomla! websites

Het grote voordeel van Joomla! is dat u webpagina's kunt maken zonder additionele programma's of software nodig te hebben. Joomla! kunt u zien als een online tool die u kunt gebruiken om op een eenvoudige manier de inhoud en/of het uiterlijk van uw website te beheren.
Joomla wint geregeld prijzen in de categorie beste CMS en steeds meer gevestigde bedrijven kiezen voor het Open Source CMS Joomla.
Voordelen:

 • Joomla is het populairste Content Management System ter wereld.
 • Joomla heeft de grootste community van ontwikkelaars. Dit zorgt voor een ruime keuze in specialisten onafhankelijkheid.
 • Voor Joomla is de grootste database aan 3rd party plugins beschikbaar. Deze zorgen voor extra functionaliteiten als een forum, fotoalbum of commentaarsysteem.

Ik wil mijn website in Joomla laten maken

Veel communicatie met uw opdrachtgevers en klanten gaat via internet (website en email). Waarschijnlijk heeft u daarom al een eigen website.

Maar bevat uw website alle elementen die noodzakelijk zijn voor de kwalitatieve uitstraling die uw bedrijf wilt hebben?

Zowel textueel als grafisch is het belangrijk de juiste uitstraling te hebben naar uw (potentiële) klanten en opdrachtgevers.

Daarbij is het uiteraard erg handig, wanneer u zelf teksten en foto's (content) kunt beheren om bijvoorbeeld nieuws naar buiten te brengen, of nieuwe producten en diensten te tonen.

Joomlapartner levert websites op basis van het zeer gebruiksvriendelijk beheersysteem Joomla! (cms). Daarbij leveren wij, in overleg met u, een uniek grafisch ontwerp. Toegepast op uw vakgebied en de uitstraling van uw bedrijf.

Geef uw medewerkers de mogelijkheid om gemakkelijk en veilig bedrijfs informatie te delen.

Steeds vaker zetten bedrijven een intranet of extranet in als communicatiemiddel met een specifieke doelgroep.

Een Intranet is een voor de buitenwereld afgeschermde website. Deze website of applicatie is alleen toegankelijk voor (bepaalde) werknemers binnen uw bedrijf. Binnen dit privaat netwerk heeft u de mogelijkheid om vertrouwelijke gegevens te delen met uw medewerkers, zowel vanaf kantoor als vanaf huis.
Een intranet kan gezien worden als een toegang tot alle (bedrijfs) informatie binnen een organisatie. Hiermee is de gehele organisatie transparanter en kan er efficiënter omgegaan worden met de informatievoorziening.

Een Extranet applicatie heeft daarnaast de mogelijkheid om uw bedrijfsinformatie te delen met personen buiten uw organisatie. Klanten, leveranciers of partners kunnen via de beveiligde omgeving inloggen waarna alleen de voor hun bestemde informatie toegankelijk wordt.

Informatievoorziening
Door alle informatie binnen het bedrijf via een intranet beschikbaar te maken, heeft iedereen binnen de organisatie een duidelijk overzicht van de beschikbare informatie.

Voorbeelden van informatievoorziening:

 • Telefoongids
 • Handleidingen
 • Documenten
 • Werkrooster
 • Persoonlijke agenda
 • Onderzoeksresultaten
 • Fotoboek
 • Huisstijlboek


Kennisoverdracht
Door het inzetten van nieuwsberichten, een forum, 'smoelenboek' of prikbord op het intranet, kan een grote database vol gegevens worden samengesteld met handige tips en trucs en eventuele protocollen.
Zo wordt er ook een community gevormd binnen het bedrijf die het intranet leest, gebruikt en aanvult.

De online thuiswinkelmarkt blijft stevig groeien. Het gemak van thuis bestellen, de vaak lagere prijs en de snelheid van bestellen via internet zijn in veel gevallen doorslag gevend voor een online aankoop.

Joomlapartner bouwt uw webwinkel op basis van onder andere Virtuemart, dé open source webwinkeloplossing voor Joomla. Hiermee heeft u de beschikking over een professionele webshop die aan alle eisen voldoet en waarmee u uw producten eenvoudig kunt beheren en aanbieden aan uw klanten.

Professionele webwinkel

Wij garanderen een professionele webwinkel met betalingsmogelijkheden als iDeal, PayPal en creditcards, meerdere productafbeeldingen en kortingscoupons. Alle functionaliteiten zijn aanwezig om uw internet winkel tot een succes te maken. In het overzichtelijke beheer kunt u tot slot de bestellingen van uw online winkel aannemen, verwerken en versturen.

Betaalbare webwinkel

Joomlapartner bouwt betaalbare webwinkels, bespreek uw wensen met ons en wij dragen samen met u zorg voor een succesvol eindproduct.