Joomla! websites

Het grote voordeel van Joomla! is dat u webpagina's kunt maken zonder additionele programma's of software nodig te hebben. Joomla! kunt u zien als een online tool die u kunt gebruiken om op een eenvoudige manier de inhoud en/of het uiterlijk van uw website te beheren.
Joomla wint geregeld prijzen in de categorie beste CMS en steeds meer gevestigde bedrijven kiezen voor het Open Source CMS Joomla.
Voordelen:

  • Joomla is het populairste Content Management System ter wereld.
  • Joomla heeft de grootste community van ontwikkelaars. Dit zorgt voor een ruime keuze in specialisten onafhankelijkheid.
  • Voor Joomla is de grootste database aan 3rd party plugins beschikbaar. Deze zorgen voor extra functionaliteiten als een forum, fotoalbum of commentaarsysteem.

Ik wil mijn website in Joomla laten maken

Joomla Webwinkel

De online thuiswinkelmarkt blijft stevig groeien. Het gemak van thuis bestellen, de vaak lagere prijs en de snelheid van bestellen via internet zijn in veel gevallen doorslag gevend voor een online aankoop.

Joomlapartner bouwt uw webwinkel op basis van onder andere Virtuemart, dé open source webwinkeloplossing voor Joomla. Hiermee heeft u de beschikking over een professionele webshop die aan alle eisen voldoet en waarmee u uw producten eenvoudig kunt beheren en aanbieden aan uw klanten.

Professionele webwinkel

Wij garanderen een professionele webwinkel met betalingsmogelijkheden als iDeal, PayPal en creditcards, meerdere productafbeeldingen en kortingscoupons. Alle functionaliteiten zijn aanwezig om uw internet winkel tot een succes te maken. In het overzichtelijke beheer kunt u tot slot de bestellingen van uw online winkel aannemen, verwerken en versturen.

Betaalbare webwinkel

Joomlapartner bouwt betaalbare webwinkels, bespreek uw wensen met ons en wij dragen samen met u zorg voor een succesvol eindproduct.