Joomla! cursus

Een basiscursus Joomla! door Joomlapartner is een prima start voor diegenen die Joomla! nog niet kennen maar wel een Joomla! website hebben die voorzien moet worden van nieuwe content. Joomlapartner bepaald tijdens een eerste intakegesprek waar de behoeften liggen en hoe de cursus ingedeeld moet worden.
Joomlapartner bekijkt daarnaast samen met u of de cursus binnen één dagdeel kan plaatsvinden of dat er meerdere dagdelen nodig zijn.

Ik wil informatie over een Joomla! cursus

Joomla basiscursus

Met Joomla! maakt u binnen enkele stappen uw eigen website zonder dat u hiervoor technische kennis nodig heeft. Met onze basiscursus leert u de basisprincipes onder de knie te krijgen.
Er wordt in duidelijke bewoordingen uitgelegd welke mogelijkheden Joomla! u kan bieden. Daarnaast leert u hoe u zelf teksten (artikelen) kan toevoegen.

Onze cursus is bedoeld voor mensen die weinig tot geen ervaring met Joomla! hebben en dat binnen korte tijd willen leren. Deze training is ideaal voor iedereen die de kracht van Joomla! snel wilt toepassen. Tijdens de cursus wordt uitgelegd hoe u Joomla! het beste kunt gebruiken, hierdoor heeft u minder tijd nodig om zelf zaken uit te zoeken.

Wij kunnen de Joomla cursus geven op locatie, of via bijvoorbeeld Skype in combinatie met Teamviewer waarmee wij en u direct kunnen volgen wat er gebeurt in de Joomla administrator.

Voorkennis van Joomla! zelf is niet vereist evenals kennis van HTML en CSS.

Onderwerpen die aan bod kunnen komen:

  • Joomla! in het algemeen
  • Belangrijke configuratie instellingen
  • Gebruikersrechten (ACL)
  • Rechtenbeheer
  • Artikel schrijven (artikelen, secties, categorieen)
  • Omgaan met menu's (Menu Beheer, menu-items, opmaak, menu-modules)
  • Het behandelen van extensies (componenten, modulen, plugins, taalbestanden, templates)

Onze basiscursus kost vanaf €195 per dagdeel per persoon. (bij meerdere personen wordt korting toegepast)

Indien u het op prijs stelt kunnen we de cursus ook op afstand geven; we maken dan gebruik van een verbinding via Skype of telefoon voor het spraakgedeelte terwijl we de bewerkingen op uw PC laten zien en kunnen zien via het programma Teamviewer. U bespaart hiermee de reiskosten.

Alle genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van fouten en wijzigingen en zijn exclusief  21% BTW