Joomla! support

De kracht van Joomla! is het zelf kunnen wijzigen en aanvullen van content (inhoud). Waarom is support dan nodig vraagt u zich wellicht af?
Naast het onderhouden van content en het systeem moet er ook onderhoud gepleegd worden aan het technische deel van het systeem. Niet iedereen heeft hier tijd, zin en kennis voor om deze zaken uit te voeren aan hun website.
Om een Joomla! website zoveel mogelijk te beschermen tegen kwaadwillenden, is het belangrijk dat er regelmatig beveiligingspatches en software-upgrades worden uitgevoerd die de kans op misbruik van uw Joomla! website verkleinen. Een Servicecontract zorgt er voor dat uw website altijd is voorzien van de laatste updates en beveiligingspatches.

Ik wil meer informatie over een Servicecontract

Joomla! updates

Gemiddeld 7 a 8 keer per jaar worden er beveiligingsupdates voor Joomla! uitgebracht. Het is aan te raden om deze beveiligingsupdates op uw Joomla website te installeren; u kunt ermee voorkomen dat uw website te maken krijgt met storingen die voorkomen hadden kunnen worden.

U kunt per update besluiten of wij dat voor u moeten doen of u maakt gebruik van ons Servicecontract. Wanneer u de tijd niet heeft of niet op de hoogte bent van de vrijgegeven updates adviseren wij u een servicecontract af te sluiten. Hiermee bent u ervan verzekerd dat uw Joomla! website steeds optimaal beveiligd is.
Wij kunnen de updates ook per update voor u uitvoeren, wij rekenen daar € 75,- per uur voor.