Joomla! support

De kracht van Joomla! is het zelf kunnen wijzigen en aanvullen van content (inhoud). Waarom is support dan nodig vraagt u zich wellicht af?
Naast het onderhouden van content en het systeem moet er ook onderhoud gepleegd worden aan het technische deel van het systeem. Niet iedereen heeft hier tijd, zin en kennis voor om deze zaken uit te voeren aan hun website.
Om een Joomla! website zoveel mogelijk te beschermen tegen kwaadwillenden, is het belangrijk dat er regelmatig beveiligingspatches en software-upgrades worden uitgevoerd die de kans op misbruik van uw Joomla! website verkleinen. Een Servicecontract zorgt er voor dat uw website altijd is voorzien van de laatste updates en beveiligingspatches.

Ik wil meer informatie over een Servicecontract

Joomla! migratie

Wanneer u een Joomla! website heeft gebaseerd op Joomla! 1.0, Joomla! 1.5 of Joomla! 2.5 dan is het verstandig en aan te raden een overstap te maken naar de nieuwe Joomla! 3.x  reeks en hoger. Deze nieuwe versie is sterk verbeterd ten aanzien van de oudere versies op het gebied van veiligheid, snelheid en gebruiksvriendelijkheid.

Joomla! 1.0 wordt al enkele jaren niet meer ondersteund en Joomla! 1.5 is vanaf april 2012 in de fase End of Life (support voor deze versie wordt dan beëindigd). Joomla! 2.5 bereikt waarschijnlijk aan het eind van 2014 de status End of Life.
Let op dat het risico op een gehackte website groter wordt wanneer u uw oude Joomla website niet migreert; door het ontbreken van updates van Joomla én van de gebruikte extensies zal het risico groter worden. Bent u al gehackt of heeft uw een melding in Google dat uw Joomla website malware of andere schadelijke code bevat lees dan meer in dit artikel.

Het migreren en controleren van bestanden, gegevens, templates en extensies kan een ingewikkeld en tijdrovend proces zijn.

Wanneer u verzekerd wilt zijn van een professionele aanpak, dan kunt u de migratie aan ons overlaten. Wij zorgen ervoor dat uw website één op één wordt overgezet naar de huidige Joomla! versie inclusief de door u gebruikte extensies.

Wilt u meer informatie of een offerte aanvragen, neem dan contact met ons op!

joomlarelease