Joomla! templates

De schil die Joomla gebruikt om de (tekstuele) inhoud van een website heen heet de Joomla Template. Heeft u een bestaand design (bijvoorbeeld een huisstijl) die u graag wilt laten omzetten naar een Joomla template dan kunnen wij dit voor u doen.
Wij ontwerpen en bouwen Joomla templates op maat.

Ik wil een nieuwe Joomla template

Nadat het template ontwerp is goedgekeurd bouwen we de template om voor gebruik met Joomla!. Het bouwen van een template is een technische aangelegenheid waarbij compatibilteit met alle moderne browsers noodzakelijk is. Wij zorgen er tevens voor dat er voldoende moduleposities ingebouwd worden zodat het plaatsen van verschillende content goed mogelijk is, hiervoor maken we gebruik van de laatste technieken en programmatuur.

Naast het ontwerpen en bouwen van een nieuwe template kunnen wij ook een bestaande template aanpassen naar uw wensen. Wij beschikken over een grote collectie commerciële templates, hier kunnen wij bijvoorbeeld kleuren aanpassen en uw logo inbouwen. Daarnaast zijn er veel gratis templates op internet te vinden waar we, indien gewenst, wijzigingen aan uit kunnen voeren.

Het migreren van bijvoorbeeld een Joomla! 1.0, 1.5 of Joomla! 2.5  template naar de huidige Joomla! versie is ook mogelijk.

Wij kunnen Joomla templates ontwerpen vanuit bijvoorbeeld een bestaande huisstijl; daarnaast kunnen we een ontwerp maken op basis van een vooraf gemaakt ontwerp door een ontwerpbureau. Onze ervaring met Joomla zorgt ervoor dat onze ontwerpen niet alledaags zijn. Dit is dan ook de reden waarom onze templates er niet uit zien als recht-toe-recht-aan Joomla! templates en ook niet direct herkenbaar zijn als een Joomla! website. Onze templates zijn stabiel en van hoge kwaliteit. Daarom besteden we aan het ontwikkelen van een template veel tijd zodat deze crossbrowser bestendig is; dit betekent dat onze templates in alle moderne browsers goed en hetzelfde werken.

Buiten dat zijn onze templates flexibel. We houden er rekening mee dat u waarschijnlijk meer tekst dan gepland zult plaatsen op uw website: langere menu items dan gepland of meer nieuws items dan u vooraf in gedachten had. Tijdens het ontwerpen van een template zorgen we hier al voor zodat toekomstige uitbreidingen zonder probleem toegepast kunnen worden.

Het grafisch ontwerp van een website draagt in grote mate bij aan het succes van uw website. Grafische vormgeving is een cruciaal onderdeel; het is uw visitekaartje op internet. Na overleg kunnen onze grafisch vormgevers uw ideëen visualiseren om zo gezamelijk tot een uniek, overzichtelijk, creatief en gebruiksvriendelijk ontwerp te komen.