Joomla! tutorials

Gemak dient de mens, om die reden heeft Joomlapartner een groot aantal video tutorials verzameld op onze website. Met behulp van deze video's kunt u de basishandelingen voor het werken met onder andere Joomla! eenvoudig bekijken. U kunt de video's op elk moment pauzeren of herhalen.

Een meertalige website in Joomla 2.5 maken met Falang

Buiten de standaard Joomla meertalige functie kan je voor het meertalig maken van je Joomla 2.5 website ook gebruik maken van de extensie Falang.

Deze extensie heeft als basis Joomfish (een populaire extensie voor het meertalig maken van Joomla 1, Joomla 1.5 en Joomla 2.5). Falang is een zogenaamde Fork van deze extensie. Falang is zeer eenvoudig in gebruik, het overzicht van de vertalingen is prima en je hoeft niet alle onderdelen te dupliceren en toe te wijzen wat je in de standaard Joomla 2.5 meertalige configuratie wel moet doen. Daarnaast is dit systeem goed uit te leggen aan mensen die niet zoveel ervaring hebben met Joomla.
Hou er rekening mee dat Falang niet alle Joomla extensies ondersteund voor wat betreft het meertalig maken, een overzicht van de plugins die je binnen Falang kunt gebruiken vind je hier.

In de onderstaande video kan je bekijken hoe je een meertalige website in Joomla 2.5 maakt met Falang.